Anbefalinger

“Som underviser er Kristoffer en af de mest kompetente og bedste undervisere jeg har oplevet. Kristoffer formår at fange sine tilhører og gøre stoffet relevant for deltagerne, samtidig med at han med stor faglig indsigt evner at præsentere de svære budskaber på en måde, så deltagerne kan relatere det til egen situation.”

“Du hjalp mig utroligt meget med mine ansøgninger og CV i jobcenteret i Helsinge, og jeg fik aldrig sagt ordentligt tak for hjælpen. Det er med din hjælp at jeg blev kaldt ud til samtaler og jeg kan fortælle dig at jeg har fået job i en kommune. Så tusind tak for din hjælp, det har været guld værd.”

”Tusind, tusind tak, Kristoffer!!! 🙂 Det er super!
Der er reelt ingen, der har hjulpet mig så meget, så konkret på så kort tid mht. at søge job, som du har.”

“Jeg kender Kristoffer som en mand med et meget skarpt intellekt, der kan bidrage til alle typer udviklingsprocesser med både systematik og en kreativ tilgang til opgaven, der nogle gange giver utraditionelle, men altid højt kvalificeret, løsninger. Samtidigt er Kristoffer en gudsbenådet underviser og kommunikator, som kan motivere og udfordre sit publikum. Også når der er korslagte arme hos tilhørerne.”