Privat rådgivning

Som jobsøger – på fuld eller deltid – er der meget ofte spørgsmål, som kræver hurtige svar og hjælp der handler om din situation og dit behov for hjælp.

Det kan du ikke altid få i store og færdigpakkede forløb, med 6, 8 eller 12 samtaler. Men du kan få det hos mig, fordi jeg kan kan hjælpe, hurtigt og fleksibelt: Du kan få min hjælp i så korte ‘bidder’ som 20 minutter og i forløb, der strækker sig over lige så lang tid, som du har brug for. Og som regel kan du få hjælp med kort varsel. Jeg kan hjælpe dig:

  • hvis du er frustreret og mangler energi efter en opsigelse
  • hvis du har været ledig i længere tid uden at se resultater
  • hvis et nyuddannet (eller har været i job længe) og ikke kender spillereglerne på arbejdsmarkedet og i rekrutteringer
  • hvis du savner nogen til at kigge dit CV og din ansøgning igennem, fordi du ikke kommer til samtale.

Jeg har kontor i København og kan hjælpe både over telefon, skype og Google Hangouts.

Priser (Inkl. Moms)
20 minutter: 250,-
30 minutter: 375,-
60 minutter: 750,-
Betaling foregår med MobilePay.

Derfor kan jeg hjælpe dig

For nogle kommer jobbet nemt og hurtigt. For andre føles det som, det slet ikke kommer. Jeg ved, at det ikke er svært at søge et job. Det er svært at  det.

Forskellen mellem at søge og at få et job har været mit fokuspunkt siden 2012.Jeg har specialiseret mig i at arbejde med den sidste gruppe; Når det begynder at gøre nas at søge job og du kommer i tvivl om, hvad der skal til for at du får et job, skal du tage fat i mig.

Jeg har trænet jobsøgende i at bruge jobsøgningens genrer og muligheder til deres fordel, og jeg har hjulpet mennesker, der søger et bedre liv med arbejde, med at finde ud af, hvad det betyder.