Konflikt & Forandring

g0ubzo5ry1-e1510488167546.jpg

Når verden forandrer sig, skaber det meget ofte sammenstød. Mellem det, der var og det, der kommer i stedet. Mellem den der er fortaler for noget nyt og den, som mestrer det eksisterende.

Sjældent ser vi sammenstødene komme, før de allerede er sket. Og samtidig er det svært at se, præcis hvilken skade de gør.

Derfor har både mennesker og organisationer brug for hjælp, der er let at bruge og som hurtigt gør en forskel. Ikke kun på menneskers følelser, men også (og vigtigere) på det, de siger til og gør sammen andre mennesker.

Siden 2009 har jeg hjulpet mennesker med at se nye veje ud af de konflikter, som de oplever. Med en blanding af forskningsbaseret viden, enkle modeller og en nysgerrigt blik på det liv, mine kursister og kunder lever.

Jeg kan hjælpe dig og jer

  • Med at sætte ord på de gode hensigter, der ligger bag en forandring, så det kan skrives eller siges med fynd og klem til dem, som forandringen påvirker
  • Med at sætte fokus på, hvordan forandringen påvirker andre mennesker og deres opgaver – og med at hjælpe dem med at løse opgaven
  • Med at se, hvad der skaber konflikten og hvordan vi sammen kommer fri af de mønstre, som hele tiden aktiverer konflikten.

Det kan jeg, fordi jeg arbejder ud fra sociologiske tilgange, der lærer mennesker at slippe deres egne følelser og finde løsninger på konkrete problemer i stedet.